Privacybeleid

In dit privacybeleid wordt uitgelegd hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en openbaar maken wanneer u onze website gebruikt. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens in in overeenstemming met dit privacybeleid.

Informatie die we verzamelen

We kunnen persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer en andere contactgegevens wanneer u onze website gebruikt. We kunnen ook niet-persoonlijke informatie verzamelen, zoals uw IP-adres, browsertype en besturingssysteem.

Hoe we uw gegevens gebruiken

Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u de diensten en producten te leveren waar u om vraagt, om met u te communiceren over uw account of transacties, en om onze website en diensten te verbeteren. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden, maar we geven u altijd de mogelijkheid om u af te melden voor het ontvangen van dergelijke communicatie.

Openbaarmaking van uw gegevens

We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met externe dienstverleners die namens ons diensten uitvoeren, zoals betalingen verwerkers, e-mailserviceproviders en aanbieders van websiteanalyses. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook vrijgeven als dit door ons wordt vereist wet, gerechtelijk bevel of andere overheids- of wetshandhavingsautoriteit.

Jouw keuzes

U heeft te allen tijde het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt zich ook afmelden voor het ontvangen van marketing communicatie van ons door de instructies in de communicatie te volgen.

Beveiliging van uw gegevens

Wij nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking. Echter geen gegevens verzending via internet of elektronische opslag kan gegarandeerd 100% veilig zijn.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het bijgewerkte privacybeleid op onze website te plaatsen website. Als u onze website blijft gebruiken na de ingangsdatum van het bijgewerkte privacybeleid, betekent dit dat u akkoord gaat met de bijgewerkt privacybeleid.

Neem contact met ons op

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op.